top of page

InnerGaia Tribe

Een plek waar bewustwording, natuurreligie, dans, yoga en creativiteit elkaar ontmoeten.

Image by Christoffer Engström
Nationale bloem
mistig Bos

Aankomende bijeenkomsten

Wat kan je verwachten van de InnerGaia Tribe?

Een duik in het energielichaam, chakra's openen, leren kennen en verdiepen. Leren over jouw eigen energielichaam in speelheid, in openheid, in lichtheid zodat jij met meer gemak en plezier door het leven kan bewegen.  Als gelijkstemden komen we bij elkaar om te verbinden met onszelf, ons hart, lichaam en elkaar. We gaan delen, uitwisselen en vooral samen in creatie, verbinding, en liefde zijn. 

Elke maand staat een chakra (ook wel energiepunt genoemd) centraal. We beginnen onderaan vanuit de aarde en bewandelen omhoog de kosmische verbinding in. 

Iedere maand zijn er vaste lessen waar je aan kunt deelnemen. Ook komen er elke maand gastsprekers over de vloer om een workshop te geven en hun magie te delen.

Alle tools voor een zelfhelend vermogen.

Meer vrijheid, gezondheid en welzijn.

Maandchakra's

Alles over de verschillende chakra's leer je tijdens de lotuslessen.

Mei

Wortelchakra

Juni

chakras_edited.jpg

Sacrale chakra

Juli

Augustus

chakras_edited.jpg

Zonnevlecht

Hartchakra

September

Keelchakra

Oktober

Derde oog

November

Kruinchakra

December

Image by he zhu

Lotusafstemming

Lessen

Naast de workshops, kruidenwandelingen en meditaties is er iedere maand een vaste basis aan lessen. De volgende twee lessen zijn er iedere maand.

292130002_720846749171909_2673693042862484092_n.jpg

Dans je Vrij

In de Dans je Vrij lessen gaan we spelen, ontdekken en openen. Sabina zal je meenemen in verschillende oefeningen en dansbewegingen om meer vrijheid te ervaren in jouw lichaam. De focus in de Dans je Vrij lessen liggen op zelfliefde, het leren kennen van jouw sensuele energie en het bevrijden van de intuïtieve expressie van jouw lichaam.

Deze lessen zijn voor beginners en gevorderden, en ook (juist) voor jou als jij nog moeite voelt met het houden en accepteren van jouw lichaam. Je zult ervaren dat deze lessen je zullen helpen voorbij je eigen limitatie te gaan en een nieuwe relatie op te bouwen met jezelf en hoe jij je met jouw lichaam verhoudt.

Nationale bloem

Lotusles

 In een lotusles openen we het maandchakra en gaan we invoelen en leren waar dit energiepunt voor ons voor staat. We gaan verdiepen in de materie en de verschillende lagen van het chakra, waaronder ook de relatie van chakra’s met voeding. Je leert oefeningen om het chakra te openen en vergroot de kennis in jouw eigen energiesysteem. Voor de lotuslessen ontvang je een werkboek met achtergrondinformatie, oefeningen en schrijfopdrachten over de elementenleer en de zeven chakra's.

bottom of page