top of page
Tuin standbeeld

Energetische tuin
Reading

Jouw tuin als spiegel.

Wat is een energetische tuin reading?
 

Een energetische tuin reading is een mogelijkheid om dieper te verbinden met de aarde waar je iedere dag op staat. Tijdens een energetische tuin reading ontdek je de boodschappen die verschillende elementen van jouw tuin vertellen. Jouw tuin werkt als een spiegel en vertelt door middel van levensenergie wat er gebeurt. Zo zie je vaak verschillende karakter eigenschappen en persoonlijke processen in jouw tuin terug of weerspiegelt jouw tuin de plek waar jij aan het groeien bent. 

Een energetische tuin reading is een speelse manier om naar jezelf te kijken en nieuwe aspecten te ontdekken. Zo kunnen er spontaan planten opkomen die een diepe energetische boodschap voor jou hebben. 

Misschien wil je wel een plekje creëren in jouw tuin om te schrijven, voedsel te verbouwen of om te verstillen. Met dit verlangen voel ik in waar in jouw tuin dit het beste gecreëerd kan worden. Ook vertel ik jou waar jouw tuin behoefte aan heeft en hoe jij op een simpele manier een harmonieuze omgeving creëert voor jezelf, de dieren en de planten. 

Voor wie is een energetische tuin reading?

 

Een energetische tuin reading is voor natuurliefhebbers die voelen dat er meer is en een diepere verbinding met moeder aarde aan willen gaan. 

 

Een energetische tuin reading is voor iedereen die meer harmonie en rust wilt ervaren en wilt samenwerken met de elementen die er al zijn. 

Het is voor de nieuwsgierige mens die graag zelfontwikkeling en groei aangaat.

​​

"Ik zeg altijd tegen mensen zie het als de Feng Shui voor jouw tuin.

We werken met levensenergie en luisteren naar de subtiele signalen die in jouw tuin ontstaan. " - Sabina

Praktische informatie

Samen maken we een afspraak.

 

Een reading duurt vaak één dagdeel, afhankelijk van de grootte van de tuin en wat er in de energie ontstaat. 

Voor een enkele reading reken ik een tarief van €122, dit is exclusief vervoerskosten. 

Marion van Brussel

“Ik ontmoette Sabina in december 2019. Ik heb haar leren kennen als jongedame met de kennis van een oude ziel. Ik liep met haar door mijn tuin en Sabina gaf me pure informatie over planten en kruiden, zoals de brandnetel. Wat je allemaal met brandnetel kunt doen en waarvoor ze hier zijn. Terug in mijn tuin wist ik dat er iets met de energie was. Sabina vertelde me over de elven die daar wonen.
 
De zichtbare en onzichtbare wereld zijn voor Sabina een open boek van licht en liefde.
Ik kan je aanraden om met Sabina te praten als je vragen hebt over het leven. Ze zal je altijd een eerlijk antwoord geven vanuit haar hart. Bedankt Sabina dat we elkaar hebben kunnen vinden.“
bottom of page