top of page
Amandelbloesem

Dans je Vrij
1- op -1 reis

Ik verwelkom je in mijn veilige cocon van zelfbevrijding.

Wat is Dans je Vrij?
 

Dans je vrij is een bewegingsvorm waar je luistert naar het natuurlijke bewegingsritme van jouw lichaam. Het vrij uiten van wat er in jou beweegt staat centraal. Het gaat bij Dans je Vrij niet om hoe het eruit ziet aan de buitenkant. Het gaat erom hoe het voelt van binnenuit. 

 

Wanneer we binnen in onze kern voelen openen we ons tot de intuïtieve wereld van de ziel waar inzichten, antwoorden en openbaringen liggen. Met dans je vrij leer je dit deel van jezelf (dieper) kennen, zodat je dit intuïtieve vermogen kan verankeren als kompas dat je in jouw dagelijks leven gebruiken kan. 

Voor wie is Dans je Vrij?

 

Dans je Vrij is voor bewustzijnsbewegers. Jij die verder wilt in jouw persoonlijke reis van zelfontwikkeling.

 

Dans je Vrij is voor jou als je meer in verbinding wilt leven vanuit je hart en jouw lichaam wil gebruiken als tempel voor jouw hartenenergie. 

 

Dans je Vrij is voor de beginneling en de gevorderde en voor iedereen die bewustzijnssprongen wilt maken in het leven van alledag. 

 

Thema's die aan bod kunnen komen bij Dans je Vrij:

  • Eenheidsbewustzijn

  • Zelfvertrouwen

  • Van vervreemding naar liefdevolle acceptatie

  • Intuïtie 

  • Sensualiteit

292130002_720846749171909_2673693042862484092_n.jpg

"Dans je Vrij laat je voelen hoe het is om de controle te laten gaan en volledig te vertrouwen op de wijsheid van jouw lichaam. Je gaat ervaren hoe het is om te verbinden met de diepe onbegrensdheid van jouw zielencontact." - Sabina

Praktische informatie

Afspraak in overleg. Een sessie duurt 1 tot 2 uur, afhankelijk van waar jij staat in jouw proces en wat er in een sessie loskomt. 

 

We werken 1 op 1, zodat jij in volledige veiligheid en vertrouwdheid kan ontvouwen. 

De eerste afspraak begint met een inleidingsgesprek waar we in helderheid kijken wat de intentie is van jouw Dans je Vrij reis.

 

Per sessie reken ik € 111. De hoeveelheid sessies van een traject hangt af van wat jij nodig hebt en wat voor plan we samen maken. Ik werk met een minimum van 12 sessies verspreidt over 6 maanden, zodat er de volledige ruimte is om vertrouwen op te bouwen en de diepte in te gaan.

 

Het bedrag van een traject kan volledig of in termijnen betaald worden.

Vanaf januari 2024 zijn er nog drie plekken vrij voor een Dans je Vrij reis. Meld je dus snel aan als jij  jouw plekje wilt bezegelen! 

Locatie: Evenboersweg 28 in Punthorst

5 min lopen vanaf bushalte Den Hulst of vrij parkeren voor de deur.

bottom of page