top of page
Amandelbloesem

Dans je Vrij
1- op -1 reis • Groepsverband • Workshop

Ik verwelkom je in mijn veilige cocon van zelfbevrijding.

Wat is Dans je Vrij?
 

Dans je vrij is een bewegingsvorm waar je luistert naar het natuurlijke bewegingsritme van jouw lichaam. Het vrij uiten van wat er in jou beweegt staat centraal. Het gaat bij Dans je Vrij niet om hoe het eruit ziet aan de buitenkant. Het gaat erom hoe het voelt van binnenuit. 

 

Wanneer we binnen in onze kern voelen openen we ons tot de intuïtieve wereld van de ziel waar inzichten, antwoorden en openbaringen liggen. Met dans je vrij leer je dit deel van jezelf (dieper) kennen, zodat je dit intuïtieve vermogen kan verankeren als kompas dat je in jouw dagelijks leven gebruiken kan. 

Voor wie is Dans je Vrij?

 

Dans je Vrij is voor bewustzijnsbewegers. Jij die verder wilt in jouw persoonlijke reis van zelfontwikkeling.

 

Dans je Vrij is voor jou als je meer in verbinding wilt leven vanuit je hart en jouw lichaam wil gebruiken als tempel voor jouw hartenenergie. 

 

Dans je Vrij is voor de beginneling en de gevorderde en voor iedereen die bewustzijnssprongen wilt maken in het leven van alledag. 

 

Thema's die aan bod kunnen komen bij Dans je Vrij:

  • Eenheidsbewustzijn

  • Zelfvertrouwen

  • Van vervreemding naar liefdevolle acceptatie

  • Intuïtie 

  • Sensualiteit

292130002_720846749171909_2673693042862484092_n.jpg

"Dans je Vrij laat je voelen hoe het is om de controle te laten gaan en volledig te vertrouwen op de wijsheid van jouw lichaam. Je gaat ervaren hoe het is om te verbinden met de diepe onbegrensdheid van jouw zielencontact." - Sabina

Praktische informatie

Afspraak in overleg. Een sessie duurt 1 tot 2 uur, afhankelijk van waar jij staat in jouw proces en wat er in een sessie loskomt. 

 

We werken 1 op 1, zodat jij in volledige veiligheid en vertrouwdheid kan ontvouwen. Per sessie reken ik € 111. 

Dans je vrij sessies zijn ook mogelijk in groepsverband.

Ook als toevoeging van een programma is Dans je Vrij geschikt als workshop.

Jesse de Klein

“In het eerste contact met Sabina liet ze me al het sprankelende licht en de liefde in mezelf zien 💖. Toen ik in een periode zat waarin ik me zwak en terneergeslagen voelde, wist ik dat ik bij haar moest zijn. In haar begeleiding leer ik steeds weer contact te maken met mijn hart en vanuit mijn hart te leven. In het dansen leer ik alles in mezelf aankijken, voelen en bewegen. De sessies voelen magisch, gaan voorbij het verklaren en doen me zien hoe simpel, helder en licht het leven is. Door onze 'Dans je vrij' sessies durf ik steeds meer mijn waarheid te leven, te vertrouwen op het proces en voel ik de kracht en vrijheid in mezelf. Wat een cadeau 🙏🧚‍♂️.“
bottom of page